Service-knapp-3.gif

OKI GRAPHIC ART PRINTERS

OKI-Neonprinter.png

OKI Pro6410 NeonColor

Pro6410 NeonColor-skrivaren frigör kreativa företag från den normala CMY-färgskalans begränsningar. Denna banbrytande teknik, som ger en supersnabb avkastning, möjliggör utskrift av ljusa neonfärger på transfer media för användning på nästan vad som helst, vilket ger skimrande effekter på både mörka och ljusa bakgrunder.

 

Läs mer»

 

OKI Pro7411WT

Graphic arts-skrivaren Pro7411WT med vit toner för A4-format skriver ut i alla färger, inklusive vitt samt på mörka och genomskinliga material. Innovativ teknik ger designers, grafiska företag, tillverkare och kreativa företag mer flexibilitet vid in-house printing, granskning och produktion.

 

Läs mer»

Film klipp

 

OKI Pro8432WT

Pro8432WT-A3 skrivaren med vit toner, som utgör ett genombrott inom utskriftsteknik. Skriver ut i alla färger inklusive vitt. Pro8432WT är ett lättanvänt, prisvärt och perfekt val för kreatörer inom Graphic Art och skriver ut med ett täckande, skarpt, vitt resultat på ett brett utbud av material.

 

Läs mer»

 

OKI Pro9431

Pro9431 har utformats för att tillgodose behoven hos grafikbranschen och kreativa branscher, och har den mångsidighet som krävs för att fungera som en delad kontorsskrivare för rutinmässiga kontorsgöromål. Skrivaren ger levande färgutskrifter av hög kvalitet för utskrift på ett brett spektrum av material, inklusive glättat papper, OH-film, transferpapper och vattensäkert papper..

 

Läs mer»

 

OKI Pro9541

Pro9541 är först i branschen med möjligheten att skriva ut i CMYK med ytterligare en spot colour i vitt eller högglans för högpresterande utskrift av hög kvalitet på begäran.

 

Läs mer»

Video

 

OKI Pro9542

Den flexibla Pro9542 har utformats för effektfulla grafiska tryck och användning inom lätt produktion, och ger högkvalitativ CMYK plus vit med hög densitet vid utskrift med enkelpassteknik för livfulla och eleganta resultat på ett brett spektrum av ljusa, mörka och genomskinliga material.

 

Läs mer»

Video

 

OKI Pro Series Rippar

Till OKIs Pro series maskiner finns förutom den inbyggda ripp som finns i printrarna både mjukvarurippar och Workstations rippar som

tillval. Allt berro på vad du vill göra och huravanserade utskrifter du

vill ha. Kontakta oss så att det blir rätt vald ripp till rätt printer.

Läs mer»

 

Nyhetsflöde